Suntlivnu.info
Kom i form - orka mer - få tillbaka din energi

Gå ner i vikt

Resultat från några av våra nöjda användare


Jag har varit överviktig sedan födseln!

Leif Gustavsson, 57 år, Uppland, Representant Storkök

Vid en tidpunkt i mitt liv då jag verkligen inte trodde att det fanns något som kunde hjälpa mig att gå ner i vikt, blev jag presenterad för detta program. Läs merEfter 2 graviditeter!

Annelie Holmgren, 29 år, Göteborg, Städ

Jag kom i kontakt med Herbalife för att jag behövde gå ner i vikt. Jag har alltid varit överviktig och två graviditeter har inte gjort saken bättre. Läs merOrkade aldrig träna!

Gustav Nylinder, 34 år, Dalarna, Datatekniker

Tyckte inte att vikten var något problem. Jag tänkte att, min övervikt tar jag bort bara jag börjar träna och äta rätt. Läs merT.o.m motorcykeln började gå långsamt:-)

Peter Jonsson, 46 år, Dalarnas, Egen företagare

När jag kom i kontakt med Herbalife, var jag trött, överviktig, orkeslös och allt annat än trevlig. Jag kunde knappt knyta skorna och motorcykeln började gå långsamt. Läs merStillasittande student!

Maria Höij, 44 år, Stockholm, Restaurang

Jag har en bakgrund inom restaurangbranschen, med mycket slit, stress och spring. Sedan började jag studera på heltid. Från ständigt spring till att sitta still resulterade i att jag blev kraftigt överviktig. Läs merEnsamstående mamma med 4 barn!

Carina Wally, 54 år, Södermanland, Förskolelärare

Jag var mycket överviktig och ständigt trött. Jag har jojo”-bantat i hela mitt vuxna liv, provat på alla metoder och kurer som finns, men alltid gått upp i vikt igen efter kurerna och då oftast lagt på mig några extra kilon för varje gång. Läs merMinskade hela 100 cm i omfång !

Sonja Karlsson, 45 år, Bohuslän, Kock

Redan som tonåring hade jag problem med vikten och jag provade alla möjliga metoder utan resultat. Innan jag började med Herbalife var jag väldigt överviktig och ständigt trött efter 3 graviditeter. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Byggnadsarbetare!

Mats Wallin, 44 år, Södermanland, Byggnadsarbetare

Jag var lite skeptisk till detta i början, men har nu efter 6 månader på produkterna minskat massor i vikt och totalt 66 centimeter över bröst-midja-höft. Läs merProvat allt!

Siv Svensson, 72 år, Småland,

Jag har varit överviktig sen jag var barn, har alltid bantat och provat allt. På grund av stress och ont i knän, har vikten bara ökat och ökat. Läs merRyggläge i soffan efter jobbet !

Thomas Karlsson, 36 år, Bohuslän, Rörläggare

Jag arbetar som rörläggare och innan jag började med Herbalifes produkter så var jag alltid trött och hade alltid huvudvärk. Läs merSlutat med nattmackan!

Hans Dovertun, 62 år, Stockholm, Byggare

Tidigare var jag överviktig, stressad, kvällstrött och mycket sliten. Jag hade oregelbundna mattider pga mitt jobb. Det innebar att jag var sugen på godis och nötter/chips och alltid nattmackor innan sängdax. Läs merTrött fd. programmerare!

Per Westin Nilsson, 49 år, Stockholm, Väktare

Tidigare så var jag en trött fd. programmerare. Jag hade som hobby att äta mat ifrån världens olika restauranger och gå på bio. Läs merSjuksköterska/Barnmorska slutat jojobanta!

Ragnhild Tempelman, 75 år, Bohuslän, Barnmorska

När jag kom i kontakt med de här produkterna så hade jag jojo-bantat i c:a 20 år. Jag hade testat det mesta tidigare och var därför väldigt skeptisk. Läs merÖverviktig sedan 19 års ålder!

Micaela Petersson, 33 år, Skåne, Studerande

Min övervikt fick jag redan när jag var en 19 år gammal, det var då beroende på en del kombinationer såsom att jag slutade träna flera dagar i veckan men fortsatte att äta lika mycket, sen skaffade jag bil och rörde mig ännu mindre. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Stillasittande jobb!

Jocke Hägerstrand, 41 år, Stockholm, Marknadschef

Min bakgrund är som chef inom lager/logistik, marknadsföring och företagsutveckling. Gemensamt för alla mina arbetsplatser är att de har varit stillasittande kontorsarbeten och att jag har alltid arbetat mycket övertid. Läs merJag är glad att jag tog beslutet att börja.

Viking Ottosson, 50 år, Småland, Chaufför

För 6 år sedan fick jag Diabetes typ 2. Med oregelbundna kostvanor gick jag upp 30 kg på 5 år. Jag var trött hade ingen ork till något annat än arbetet. Hittade Herbalife och bestämde mig för att prova. Läs merNu kan jag åka skidor och spela golf !

Thore Wernolf, 77 år, Sörmanland, Livsmedelshandlare

Innan jag kom i kontakt med Herbalifes produkter bar jag på 20 kg i övervikt. Jag var alltid trött och hade ont i mina knän. Mina favoritsysselsättningar, att åka slalom och spela golf, klarade jag inte av längre. Läs merNu är kulmagen borta!

Jonny Stensson, 48 år, Värmland, Lokförare

Innan jag kom i kontakt med Herbalifes näringsprodukter, bar jag på en riktig "kulmage". Jag var alltid trött och hade ofta ont i ryggen. Läs merKänner sig 10 år yngre!

Ronnie Olsson, 65 år, Stockholm, Egen företagare

Jag har varit överviktig hela mitt liv och alltid varit i farten. Som egen företagare glömde jag bort mig själv och åt när jag hade tid. Läs merJojobantat hela mitt liv !

Anette Olsson, 62 år, Stockholm, Sjukpensionär

Först trodde jag inte på att det skulle fungera. Jag hade jojo-bantat i hela mitt liv och fått problem med magen. Läs merNu mår hela familjen bra !

Susanne Heidenfors, 36 år, Dalarna, Mamma!

Jag har inte försökt gå ner i vikt förut, då jag var mycket smal som yngre men som nybliven trebarnsmamma var jag trött och sliten med 20 kilos övervikt. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Misslyckats med alla tidigare dieter!

Sara Mahmoud, 32 år, Närke, Studerande

Innan jag började med Herbalifes produkter prövade jag två andra program. Det fungerade inte och jag lyckades inte gå ner i vikt. Jag har fastat och halvfastat, hårtbantat och mjukbantat! Läs merAlla kilon efter graviditeterna är försvunna samt några till!

Helena Larsson, 33 år, Västerbotten, Undersköterska

Som barn och tonåring tränade jag mycket men när jag senare slutade träna slutade jag inte äta. Jag växte och växte - på bredden. Läs merEnsamstående trött 2barnsmor som jobbat,stressat alltför mycket många år

Eva Ryberg, 54 år, Västra Götaland, Bildelar

Hösten 2012 fick jag nog då med en vikt på nästan 80 kg o ingen ork till något insåg jag att något behövde göras på riktigt, försökt i omgångar tidigare men alltid fallit tillbaka i samma gamla mönster. Läs mer- 16 kilo fett + 6 kilo muskler

Joakim Holmstedt, 20 år, Dalarna, Plåtslagare

Jag har spelat Bandy hela mitt liv och har varit målvakt sen tidig ålder, jag har alltid varit aktiv och tränat mycket. All den träning jag har lagt ner under dessa år från jag var nio år och framåt har aldrig riktigt synts på min kropp. Läs merTappat 4 klädstorlekar med skräddarsytt proteinbehov !

Kate Gjöthlén, 46 år, Skåne, Sjuksköterska

Innan jag började med Herbalife var jag en överviktig, trött 4 barnsmamma. Efter den första veckan med Herbalifeprodukterna kände jag mig mycket piggare och somnade inte längre tillsammans med barnen. Läs merNumera är jag sist i säng och först upp!

Christina Sjövall-Axelsson, 35 år, Stockholm, Förskolelärare

Jag arbetar som förskollärare med stressiga dagar och stora barngrupper. Efter min sista graviditet, som var en tvillinggraviditet var jag en trött, sliten, trebarnsmamma som hade 15 kg övervikt och värk i hela kroppen. Läs merErsatte min obefintliga frukost med en jättegod shake!

Marie Nyström, 40 år, Stockholm, Mamma

Jag har alltid levt ett stressigt liv med en bakgrund i service branschen. Med skiftande arbetstid dag,kväll och natt. Vissa tider både två och tre olika arbeten samtidigt. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Äntligen har jag lyckats!

Maria Larsson, 49 år, Gästrikland, Kontorsassistent

Jag har som så många andra kämpat med vikten i större delen av mitt vuxna liv och provat det mesta Läs merIngen ämnesomsättning !

Lars Ekvall, 44 år, Skåne, Militär

Efter lumpen gjorde jag som så många andra, behöll matvanorna men slutade totalt att motionera. Dessutom lider av den kroniska sjukdomen MS (Multipel skleros). Läs merKontrollerar vikten för första gången i livet !

Caroline Funck, 32 år, Närke, Kokerska

Efter att ha haft problem med vikten i hela mitt liv har jag nu äntligen hittat bra produkter, som inte bara smakar underbart gott, utan även verkligen fungerar. Läs merJag var trött och orkeslös!

Lennart Hägglöf, 35 år, Ångermanland, System Manager

Jag hade länge gått i tankarna kring att försöka få bort några av de extra kilon som jag bar på. Kilon som inte enbart var något som visade sig på vågen utan gjorde även att jag kände sig lite trött och orkeslös. Läs merTillbaka efter utbrändhet!

Bodil Sundqvist, 64 år, Dalarna, Högstadielärare

Jag arbetar som högstadielärare. För 8 år sedan var jag helt sjukskriven sedan 1½ år p g a utbrändhet. Jag mådde dåligt, var trött jämt, tröståt och gick upp i vikt. Läs merJag blev av med godissuget!

Stefan Jönsson, 40 år, Skåne, Svetsare

Jag körde moto-cross i min ungdom och var då väldigt aktiv och tränade mycket. När jag slutade med denna idrott och också slutade att träna kom övervikten smygandes sakta men säkert. Läs merJag stressade mycket och mådde inte bra!

Tina Martinsson, 48 år, Dalarna,

vilket resulterade i överviktig och dåligt humör. Kom i kontakt med detta program genom en väninna. Jag var skeptisk men fick en glädjechock. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Jag hade varit överviktig sedan tonåren!

Siv Andersson, 47 år, Småland,

och senare också trött, återkommande magkatarrer och ständig värk. Läs merDet började med ett Shakeparty!

Siv Nielsen, 48 år, Dalarna, Personlig Assistent

Under hela mitt vuxna liv har jag haft problem med vikten. Jag har försökt att gå ner i vikt med hjälp av otaliga bantningsmetoder, vilka har resulterat i snabb viktminskning. Läs merIngen överviktig, godisätande surkart längre!

Urban Stam, 56 år, Dalarna, Tennistränare

Jag hade jobbat som tennistränare i ca 10 år och blev med åren en stressad överviktig godisätande surkart. Läs merRekommenderad av bekanta!

Susanne Larsson, 49 år, Stockholm, Administration

Jag har de senaste 25 åren i olika omgångar med olika metoder samt prövat de flesta bantningskurerna med varierande resultat, som mest har jag gått ner c:a 20 kg, som snart har kommit smygande tillbaka! Läs merHalkade in på ett bananskal!

Heidi Knudsen, 54 år, Stockholm, Reception

när jag som bäst behövde Herbalifes produkter. Min fd kollega och väninna, tyckte att jag var lite rund om midjan!! Läs merOm jag hade vetat att det var så enkelt!

Lena Hagman, 43 år, Västmanland, Kontor

Jag hade fått nog av mina "extra kilon", och hade bestämt mig för att försöka bli av med dem. Läs merTidigare var jag soffpotatis

Anna "Frida" Frid, 35 år, Stockholm, Kontor

Har varit en ganska vältrimmad idrottstjej under flera år. Efter det att jag fick barn blev jag kroniskt trött, grinig och till min stora fasa även mullig. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Klarar av att jobba igen !

Jan Björkskog, 36 år, Jakobstad, Finland, Styckare

Mitt jobb innebär att jag har ett väldigt stillastående arbete. För 1 år tillbaka hamnade jag på långtidssjukledighet (5 mån) p.g.a. åderbråck, hade varit sämre en längre tid mycket på grund av min övervikt, så operation var oundviklig, den lyckades inte så bra. Läs merJag trodde aldrig att det kunde vara så enkelt!

Kent Jonsson, 33 år, Stockholm, Murare

Jag känner mig som en ny människa. Jag var en otränad och överviktig murare när jag kom i kontakt med detta program. Läs merIdag kan jag äta mat som jag älskar!

Lisen Gustafsson, 36 år, Stockholm, Ekonom

Innan jag började med Herbalifes näringsprodukter för viktkontroll så hade jag 12 extra kilon som jag kämpade att bli av med. Läs merJag var stamkund på hälsokostbutiken!

Elaine Ågren, 48 år, Västerbotten, Sjuksköterska

Jag har alltid haft ett starkt intresse för kost och hälsa och jag vet inte hur många olika preparat jag testat, utan att få några större resultat. Läs merJag ville bli lika pigg som min väninna!

Ann-Catrin Engman, 51 år, Västerbotten, Distriktsköterska

Jag arbetar som distriktssköterska på en vårdcentral. För 8 år sedan var jag en överviktig, sliten och trött småbarnsförälder. Läs merHela 3 klädstorlekar på 10 veckor!

Karin Brunström, 51 år, Uppland, Fotterapeut

Under några år hade jag lagt på mig hela 16 kilo övervikt och beslutade mig för att göra något åt saken tränade under 1,5 års tid på gym mm. Läs merJag hade nästan gett upp!

Ann-Helen Stålbring, 49 år, ,

Jag är gift och har 4 barn. Födda mellan 1995 och 2003. I somras 2009 vägde jag 73kg, jag hade nästan börjat acceptera att det var så här jag skulle se ut. Men någon gång ibland så tänkte jag, att jag borde börja banta. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Innan hade jag svängdörr på kylskåpet!

Joachim Granath, 60 år, Dalarna, Restaurang

På grund av min stressiga arbetssituation var jag totalt utarbetad. Jag hade konstant energisvacka på e.m och en matchvikt på väg mot 100 kg. Läs merUpptäckte att jag var tresiffrig!

Robert Lindman, 51 år, Värmland, Posttjänsteman

Upptäckten av att jag vägde 101 kilo var inte rolig. Jag bestämde mig för att gå ned 20 kilo och pröva Herbalifeprodukterna. Läs merIngenting var roligt!

Anneli Bardland, 39 år, Södermanland, Egen företagare

Innan jag började med Herbalifes produkter var jag i stort sett slutkörd. Jag hade haft en väldigt tuff höst och vinter både psykiskt och fysiskt. Läs merInnan var jag konstant trött!

Pernilla Sätherström, 39 år, Bohuslän, Fotograf

Jag somnade på soffan varje eftermiddag vare sig jag ville eller inte, det var helt okontrollerbart. Läs merStressad Egen företagare

Tommy Holmgren, 47 år, Blekinge, Egen företagare

Tidigare var jag trött både själsligt och kroppsligt av min övervikt och mycket stressande. På grund av värk i leder och knän började det bli svårt att jobba effektivt. Dessutom hade jag högt blodtryck. Läs merSockerfällan!

Pernilla Öberg, 39 år, Halland, Egen företagare

Jag svarade på en annons om vikt & energi för att jag bar på 20 kg övervikt. Jag hade provat det mesta för att gå ner i vikt utan att lyckas. Läs merNu är mina värden är perfekta!

Lennart Berglund, 64 år, Värmland, Laxodlare

Jag började med Herbalifes produkter för 6 år sedan, gick ner 2 klädstorlekar på 10 veckor, blev pigg och levnadsglad igen. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Orkade inte leka med mina barn!

Carina Friberg, 34 år, Västergötland, Konstruktör

Jag har 16 månader mellan mina barn så min kropp hann aldrig återställa sig mellan graviditeterna och kilona bara ökade. Läs merSova TV!

Ingemar Johansson, 63 år, Västa Götaland, Bilförsäljare

Tidigare var jag alltid trött, letade i kylskåpet för att hitta något att äta samt somnade ofta i TV-soffan på kvällarna. Läs merJag sov hela dagarna!

Mattias Gladh, 25 år, Gästrikland, Egen företagare

Jag jobbar med Internet och när jag kom i kontakt med Herbalife sov jag hela dagarna och var endast pigg några timmar per dygn och levde mest på snabb mat. Läs merTrivselkilon!

Maria Danielsson, 41 år, Stockholm, Inköpare

Har burit runt på ett antal trivselkilon trots att jag försökt leva nyttigt”med motion och sund kost men det har inte fått kilona att försvinna. Läs merStudentliv!

Cecilia Hultman, 34 år, Stockholm, Student

Jag var student som levde knapert men framförallt ett liv helt utan rutiner, måltiderna blev lidande och kilorna började ticka på. Jag började gå ooh träna regelbundet men fick inget särskilt reslutat. Läs merInspirerad av min frus resultat!

Håkan Andersson, 36 år, Halland, Kock

Det var min fru Pernilla som började med produkterna och min vana trogen så var jag lite skeptisk till att det skulle fungera. Läs merNu är jag piggare än någonsin!

Veronica Johansson, 40 år, Småland, Elevassistent

Tidigare hade jag stora problem med min hälsa och jag var alltid fruktansvärt trött och hängig. Jag har under årens lopp försökt med alla möjliga kurer och mediciner som inte hjälpte ett dugg. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Jag har tappat hela 40 cm i mått!!!

Tova Vestin, 39 år, Ångermanland,

Jag har fem barn, tre tonåringar och två "sladdisar" gansska tätt efter varandra. Läs merKostcirkeln på ett enkelt sätt!

Handan Gül, 36 år, Södermanland, Studerande

Jag var stressad, slarvade med maten under dagen och hade mina energisvackor på eftermiddagarna. Läs merJag har även fått en fungerande mage på köpet!

Ann Flenmark, 39 år, Gästrikland, Massör

Före produkterna, pendlade jag upp och ner i vikt allt mellan 2-5 kg. Jag hade heller inga bra matvanor utan åt i "tid och otid". Läs merJag var alltid morgontrött!

Jane Dovertun, 63 år, Stockholm, Egen företagare

Jag hade en dålig hälsa pga sjukdom och jag var alltid morgontrött. När jag blev bättre efter 1 år så smög sig kilona på mig, kläderna stramade överallt och det kändes inte bra. Läs merFått ork att börja träna!

Frida Lindman, 51 år, Värmland, Språklärare

Jag hade övervikt och var ständigt trött och hade dålig kondition. Läs merJobbigt att köpa kläder!

Susanne Eriksson, 49 år, Östergötland, Lärare

Jag har sedan 20-årsåldern försökt att bli av med några extra kilon över stussen. Även om det bara handlade om 4 kilo så var det stora problem för mig. Läs merNybliven mamma!

Kim Högberg, 33 år, Stockholm, Egen företagare

När jag började med Herbalife var jag nybliven mamma med några extra kilon att gå ner. Redan efter 2 månader så hade jag gått ner 3,7 kg och hela 16 cm. Läs mer
Vill du också få liknande resultat? Börja med en kostnadsfri kroppsanalys!

Tonårskilon!

Ida Stam, 28 år, Dalarna, Student

Innan var jag en trött, utmattad, överviktigt, tröstätande och arbetslös plugghäst, som hade tagit studenten nyligen. Läs mer5 kg och 60,5 cm putsväck på 12 veckor!

Ann-Kristin Herrmann, 68 år, Dalarna, Registrator

Jag som bara skulle se vad mina vänner höll på med! Läs mer

Herbalife Viktkontrollsystem – Redogörelse
Alla viktkontrollpåståenden hänvisas till Herbalifes viktkontrollsystem vilket omfattar, bland annat, en kalori-kontrollerad diet, regelbunden motion, ett lämpligt intag av vätska dagligen och tillräckligt med vila.


Skapa enkelt ett Wellness-konto!

  • Dagbok för träning och proteinintag
  • Följ din utveckling vecka för vecka
  • Wellnessbutik online
  • Måltidsplan
  • Tips om bra hälsa
Skapa ditt konto!
Oberoende Herbalifedistributör Bodil Sundquist.
Disclaimer & Copyright | Personskydd | Kontaktinformation